Сьогодні, 4 квітня, у США арештували колишнього президента США у той час, коли він  прибув до суду Нью-Йорка. Про це пише «Главком» з посиланням на джерело видання  CNN.

Ймовірно, на Трампа не будуть одягати кайданок, адже він буде постійно перебувати під наглядом правоохоронців і під вартою поліції перед майбутнім пред'явленням звинувачень. 

Очікується, що під час арешту у Трампа візьмуть відбитки пальців, далі його доставлять до зали суду, де йому пред’являть звинувачення.

Дональда Трампа можуть звинувачувати у фальсифікації ділової документації. Йдеться також про підозру у навмисній фальсифікації фінансової документації через виплати порноакторці Стормі Деніел.

Трамп начебто через свого адвоката заплатив зірці фільмів для дорослих $130 тис., аби вона не розповідала про їх ймовірний роман напередодні президентських виборів у 2016 році. Сам Трамп заперечує зв'язок із Деніел, стверджуючи, що це політичне переслідування, щоб вплинути на майбутні президентські вибори 2024 року.

Дональд Трамп неодноразово висловлював прихильність до диктатора Путіна і висловлював переконання, що російський терорист зможе завоювати всю Україну. 

ІА "Вголос": НОВИНИ