У США засуджений за вбивство трьох жінок 78-річний Семюель Літтл зізнався у ще 87 вбивствах, які він скоїв упродовж 35 років - з 1970 по 2005.

Про це повідомляє BBC з посиланням на ФБР.

Наразі сказати, наскільки його слова відповідають дійсності, правоохоронці не можуть, але 34 жертви вони вже підтвердили. Якщо підтвердяться й інші, 78-річний чоловік може увійти в історію, як найстрашніший серійний вбивця США.

Зауважується, що вбивця чудово пам'ятає своїх жертв і деталі злочинів – ким були вбиті, в яких містах це відбувалося і на якій машині він тоді їздив. Водночас на дати у нього виявилася не така гарна пам'ять – Літтл плутався навіть у роках.

Під вартою він перебуває з 2012 року, коли його заарештували в Кентуккі і екстрадували до Каліфорнії за звинуваченням, пов'язаним з наркотиками. Там виявилося, що його ДНК збігається з біоматеріалами, знайденими на тілах трьох жінок, виявлених у Лос-Анджелесі між 1987 і 1989 роками.

І хоча чоловік заперечував свою провину, у 2014-му його засудили до трьох довічних термінів.

Відзначається, що Літтла перевели із каліфорнійської в’язниці до техаської, як він і хотів, однак стан здоров’я чоловіка важкий, і у ФБР вважають, що він, найімовірніше, помре в техаській в’язниці.

ІА "Вголос": НОВИНИ