У Каліфорнії чиновники зупинили пошуки хлопчика, якого в понеділок змило в Тихий океан на пляжі в окрузі Сан-Матео. Про це йдеться в повідомленні Fox News.

12-річний Арунай Пруті був зі своїм батьком і 8-річним братом на пляжі штату Коуел-Ранч, поблизу Сан-Франциско, коли всі троє потрапили в океан, повідомили урядовці. Вода відштовхнула батька та 8-річного хлопця назад до берега, але Арунея потягнуло на відстань приблизно 100 метрів від берега, повідомляє підрозділ рятувальників у Сан-Матео-Санта-Крус.

«Він був досить хорошим плавцем, – сказав його батько Тарун Пруті. – Це був теплий день, але хвилі були великими. Нам усім вдалося [повернутися] назад, але він просто відійшов».

У цей день хвилі сягали 3-4 метрів. Рятувальники, що прибули на виклик зі скелі побачили на мить дитину у 100 метрах від берега у водоверті.

Хлопчика намагались рятувати на катерах, вертольотах, використали безпілотники та візуальних спостерігачів. Влада заявила, що використовувала літаки з технологією тепловізійних зображень для пошуку вночі. Пошуки були призупинені в ніч на понеділок, щоб відновити зранку вівторка. На світанку екіпажі почали дивитись дальше від берега, але до обіду пошуки було припинено.

Берегова охорона зосереджується на рятувальних заходах з метою пошуку живої людини, і зупиняє пошуки, коли ситуація безнадійна.

Однак сім'я заявила, що не відпочиватиме, поки Аруней, якого востаннє бачили у білій футболці та зелених шортах, не буде з ними вдома.

Читайте більше новин України та світу на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ