Про це повідомляє «Лента» з посиланням на журнал «Fortune».

На біржі зможуть продавати насіння, рослини і рослинну витяжку. Очікується, що торговельний майданчик запрацює в травні - цього місяця стартує сільськогосподарський сезон. Щоб залучити фінансування для свого проекту, представники Seed Commodities Exchange розіслали понад 11 тисяч електронних листів, проїхали понад 70 тисяч кілометрів заради зустрічей з 604 інвесторами. Організація зібрала 3,42 мільйона доларів. Її профінансували 50 осіб. Велика частина з них не називає свої імена.

26 лютого 2015 року в столиці США Вашингтоні дозволили зберігання марихуани в невеликій кількості. Влада дозволила вживати її в рекреаційних цілях, тобто для отримання задоволення або відновлення нормального самопочуття. При цьому покупка наркотику, а також його продаж і куріння в громадських місцях, як і раніше залишаються під забороною.

У штатах Аляска, Колорадо і Вашингтон раніше також частково легалізували вживання марихуани. Ще в 21 штаті вже дозволено або незабаром планується дозволити використання цього наркотику в медичних цілях. При цьому на федеральному рівні зберігання і куріння канабісу залишається поза законом.

ІА "Вголос": НОВИНИ