У понеділок, 3 травня, у Мехіко в районі станцій Олівос і Тесонко, впав столичний метроміст. Під час трагічного інциденту естакадою їхав пасажирський потяг.

В результаті аварії загинуло щонайменше 15 осіб, 80 людей постраждало, зазначають мексиканські ЗМІ.

За інформацією голови столичного уряду Клаудії Шейнбаун, міст обвалився після того, як транспортний засіб зіткнувся з однією з колон, що його підтримують.

Аварія сталася близко 22:30 за місцевим часом. З розповідей свідків, надзвичайна ситуація спричинила сильний, наче грім, шум. Під час інциденту деякі люди не могли вибратися з вагонів потягу, що впав разом із мостом. Їм допомагали сусіди, що проживають неподалік.

 

Через кілька хвилин після інциденту, на місце події приїхали рятувальні служби та поліція. Наразі проводяться рятувальні роботи та розслідуються причини трагічного випадку.

За інформацією мексиканських медіа, за будівництво лінії метро відповідала адміністрація глави уряду тодішнього Федерального округу Ебрарда Касаубона.

Нагадаємо, що приблизно у цей ж період часу, на Львівщині на автодорозі «Львів–Луцьк», також стався обвал моста. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Більше новин читайте тут:

Дивом ніхто не постраждав: на трасі Львів-Луцьк обвалився міст (фото)

ІА "Вголос": НОВИНИ