До Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невстановлені особи проникли в чуже житло на вулиці Маршала Гречка.

За викликом негайно виїхав наряд реагування Шевченківського міжрайонного відділу та слідчо-оперативна група територіального управління, інформує столична поліція.

Поліцейські на другому поверсі житлового будинку помітили пошкоджене металопластикове вікно та світ ліхтаря у приміщенні. Після чого правоохоронці прийняли рішення розділитися та блокувати можливі шляхи відходу, а відтак один із них залишився біля вікна, а інший направився до виходу з під’їзду.

«Побачивши працівника поліції біля будинку, правопорушники одразу вистрибнули із сусіднього вікна та почали тікати. Правоохоронець із застосуванням спецзасобів та фізичної сили затримав одного з них. Інший фігурант встиг втекти, його особу ми наразі встановлюємо та вживаємо заходів з його затримання», – зазначають у відомстві.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 34-річний громадянин Грузії, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом. Під час особистого обшуку в нього виявлені та вилучені викрадені речі: гроші, годинник та ювелірні вироби.

Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=99&v=3Sd1YK_GCfI&feature=emb_logo

ІА "Вголос": НОВИНИ