Про це повідомляється на сторінці спільноти «Інформатор Київ» у Facebook.

Зазначається, що інцидент трапився близько 17:20 коли мітингувальники перекрили вулицю. Водій Volkswagen дістав пістолет та вистрілив в одного з чоловіків поціливши йому в ногу.

Після цього стрілець поїхав у напрямку проспекту Перемоги. Активісти одразу викликали поліцію та швидку допомогу.

Пораненого чоловіка забрала швидка. Правоохоронці, що прибули на місце ввели в дію «план-перехоплення» та розшукують автомобіль Volkswagen коричневого кольору з державним номерним знаком «АI 0923 РВ».

У спільноті «Київ Оперативний» повідомили, що на мітингу проти демонтажу гаражів почалося протистояння «Благоустрою» та власників гаражів по вулиці Туполєва.

«І з одного, і з іншого боку звучать фрази про «незаконність». Після конфлікту, люди вирішили перекрити вулицю Туполєва через що весь квартал в окрузі зупинився. Один з водіїв Volkswagen не витримав і, після словесного конфлікту, відкрив вогонь з травматичного пістолета, підстрелив одного з протестуючого в ногу. Після чого зник. Зараз на місці працює поліція, перенаправляють потоки руху. Мітингувальники кажуть, що ще й завтра виходитимуть»,– йдеться у повідомленні.

ІА "Вголос": НОВИНИ