Експравоохоронцю зі Стрия Андрію Ющику вдалося через суд поновитися на роботі.

Про це інформує «Захід.нет».

Майор поліції Ющик влітку минулого року на службовому автомобілі ВАЗ-2107 біля Стрия збив 34-річного чоловіка. Від отриманих травм постраждалий впав у кому, а згодом помер.

Винуватець аварії втік з місця дорожньо-транспортної пригоди. Його розшукали через три дні та звільнили з поліції. Зараз справу розслідує ДБР.

У вересні 2020 року колишній правоохоронець подав позов до суду. Клопотання розглянули в червні 2021 року. Ющик наголосив, що написав заяву на звільнення через тиск керівництва.

Під час суду чоловік визнав, що став учасником аварії, однак зараз проходить у справі як свідок. На захист Ющика стали двоє його колег.

У суді задовольнили позов Ющика та поновили його на посаді. Відповідне рішення ухвалила суддя Уляна Братичак. За час вимушеного прогулу Нацполіція повинна виплатити йому майже 160 тисяч гривень.

У поліції з таким рішенням не погодилися та подали апеляцію. Позовну заявку наразі залишили без розгляду через те, що позивач не оплатив судовий збір.

Нагадаємо, поблизу Львова водій Subaru на швидкості вилетів з дороги на залізничну колію. Унаслідок ДТП постраждав пасажир машини. Попередня причина аварії - перевищення швидкості.

ІА "Вголос": НОВИНИ