В районі населеного пункту Білокопитове Сумської області ворог обстріляв з мінометів підрозділи Державної прикордонної служби України.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.


«Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні. Основні зусилля ворог зосередив на Донецькому напрямку. Авіація противника здійснювала ураження об’єктів цивільної та військової інфраструктури у Східній операційній зоні та промислових об’єктів у глибині території України», - зазначають у Генштабі.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація суттєвих змін не зазнала, продовжує зберігатися загроза завдання з території республіки білорусь ракетно-авіаційних ударів по інфраструктурних об’єктах України.

 

На Сіверському напрямку противник продовжує здійснювати посилену охорону ділянки українсько-російського кордону, - йдеться у повідомленні. 

На Слобожанському напрямку противник зосереджує основні зусилля на стримуванні наступу підрозділів Сил оборони.

На Харківському напрямку основні зусилля ворог зосереджує на утриманні займаних позицій та недопущенні просування ЗСУ. На Слов’янському напрямку - здійснює доукомплектування та поповнення втрат, намагається відновити наступ.

На Донецькому напрямку ворог продовжує обстріли з мінометів, ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню та застосовує авіацію.

Як писав «Вголос», опівночі на Львівщину прилетіли ракети практично відразу після сигналу тривоги.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ