У Тернополі на центральне відділення «Укрпошти», де продавали марки «Русскій воєнний корабль…всьо!», викликали поліцію. Причиною стала нестача марок на всіх людей, які стояли кілька годин у черзі.

Як повідомляє місцеве видання «Суспільне. Тернопіль», на пошті сказали, що людям видадуть 400 або 500 блоків марок, проте видали тільки 180, сказавши, що марки скінчилися.

Тоді покупці, які стояли в черзі за марками, вирішили викликати поліцію.

Пізніше директорка тернопільської «Укрпошти» Любов Гринчишин пояснила, що на центральне відділення передали 4,5 тисячі листів із марками, які розподілили між відділеннями області.

«Люди в черзі стояли з 7 години ранку. Записали 500 людей, 180 людей взяли марки. Тоді вийшла працівниця пошти і сказала, що видадуть 400 або 500 блоків точно. Видали тільки 180 і сказали всім, що марки закінчилися», – сказала вона.

Вже близько 2 години дня до покупців вийшла працівниця пошти та заявила, що марок вистачить всім, тому люди продовжили стояти у черзі.

О шостій годині до клієнтів вийшла директорка пошти і пояснили ситуацію.

«Ми продавали не блоками, тому що в нас облік йде марками. Було встановлено обмеження – в одні руки ми продавали не більше, ніж один листок F і не більше, ніж один листок V», – сказала Гринчишин.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ