Правоохоронці упродовж трьох місяців стежили за організаторами.

Про це повідомила поліція Тернопільської області, передає "Еспресо.Захід".

Відтак поліціянти встановили, що ще на початку серпня 2022 року група осіб у кількох мікрорайонах Тернополя облаштувала ігрові заклади. Усі вони розташовані у приміщеннях багатоквартирних будинків. Вивісок не було, всі зали працювали в закритому режимі, а до гри допускалися лише «перевірені» клієнти.

«Організатори незаконних заробітків винайняли квартири та стежили за веденням бізнесу, підшуковували клієнтів та адміністраторів. Останні контролювали проведення азартних ігор, приймали ставки, а у разі виграшу видавали гроші. Окрім цього адміністратори стежили за чистотою приміщень та справністю комп'ютерної техніки», - розповідають у поліції.

Правоохоронці провели вісім санкціонованих обшуків, під час яких виявили та вилучили гральне обладнання та оргтехніку, списки клієнтів, а також записи з усіма прибутками та видатками.

П'ятьом членам організованої злочинної групи уже оголосили підозру. Усім їм обрали запобіжний захід - особисте зобов'язання.

Правоохоронці просять громадян повідомляти на лінію «102» інформацію про функціонування на території міста та області будь-яких гральних закладів.

Як писав «Вголос», Росія збільшила кількість ракетоносії у Чорному морі. Загальний залп «Калібрів» може становити 32 ракети.

ІА "Вголос": НОВИНИ