На території Трускавця всі заклади, де можуть масово перебувати люди, повинні під час повітряної тривоги припинити роботу, відвідувачів евакуювати, а самі зачинитися.

Таке рішення ухвалив в.о. міський голова Трускавця Олександр Ткаченко.

Рішення називається «Про організацію заходів з покращення стану безпеки в місцях масового перебування населення Трускавецької міської територіальної громади».

Так, у рішенні вказано:

«Враховуючи події та наслідки ракетного обстрілу ТЦ «АМСТОР» у м. Кременчук     27 червня поточного року, на виконання листів Львівської обласної військової адміністрації від 29.06.2022 № 1-655/0/22 «Щодо організації заходів з покращення стану безпеки в місцях масового перебування населення області» та Дрогобицької районної військової адміністрації від 01.07.2022 № 01-36/721 «Щодо організації заходів з покращення стану безпеки в місцях масового перебування населення району з метою обов’язкового дотримання заходів безпеки під час оголошення повітряної тривоги:

1. Всім власникам торговельний та розважальних закладів, керівникам промислових та продуктових ринків, залізничного вокзалу на станції Трускавець, автостанції, закладам з масовим перебуванням людей незалежно від форми власності та підпорядкування Трускавецької міської територіальної громади:

1.1. ОБОВ’ЯЗКОВО дотримуватись встановлених заходів безпеки під час оголошення повітряної тривоги.

1.2. ТЕРМІНОВО припиняти роботу відповідного закладу та провести евакуацію відвідувачів та пасажирів у безпечні місця (найпростіші укриття).

Термін: НЕГАЙНО у разі оголошення повітряної тривоги.»

Це ж саме стосується і закладів харчування та торгівлі незалежно від форми власності та підпорядкування Трускавецької міської територіальної громади.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», ГУ ДСНС у Львівській області звернулося з проханням до Львівської обласної військової адміністрації з проханням заборонити роботу місць масового скупчення населення під час повітряної тривоги.   

ІА "Вголос": НОВИНИ