У Львові напередодні трагічно загинув 28-річний Тарас Мисливець. Хлопець під час роботи на будівництві зірвався з третього поверху та загинув.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Чоловік жив у с. Руда Краковецька Яворівського району Львівської області. Однокласниця загиблого Надія Вахник розповідає, що Тарас був дуже доброю людиною. Завжди допомагав близьким. Він був єдиною опорою матері, з якою мешкав. У загиблого своєї родини не було.

“Тарас був дуже доброю і веселою людиною, – каже LMN однокласниця загиблого Надія Ваник. – Хто б його не попросив про послугу, він ніколи не відмовляв. Пам’ятаю, як він до школи носив книжки для однокласниці, з якою сидів за партою. Всі 11 років! А цієї неділі Тараса попросили пройтися з тацою по церкві, то він усіх обійшов і отак попрощався перед смертю.”

“Тарас рано втратив батька – в 9 класі. Брат його живе зі сім’єю в Польщі. Сестра у Новояворівську. Тому Тарас, можна так сказати, був єдиною опорою для матері. Робив хатню роботу, допомагав їй по господарству, – каже Надія Ваник. – Мені дуже шкода, що його більше немає. На тій фірмі, де він працював, певно, зовсім не дотримувалися правил безпеки.”

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі.

Нагадаємо, у м. Львові, на вул. Кибальчича, у понеділок, 25 березня, загинув 28-річний чоловік.

ІА "Вголос": НОВИНИ