У Туреччині сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули 16 осіб. Автобус врізався у карету швидкої допомоги, автівку рятувальників та транспорт журналістів, що працювали поруч з іншою аварією.

Про це повідомляють турецькі ЗМІ.

Зазначається, що 21 особа отримала поранення різного ступеня тяжкості внаслідок зіткнення. Серед загиблих – двоє медиків, два репортери, три пожежники та пасажири автобуса. 

Наразі відомо, що група швидкого реагування 20 серпня прибула на місце ДТП на трасі поблизу міста Газіантепі. Журналісти розпочали пряму трансляцію з місця подій. У цей момент в припарковані на узбіччі автівки на високій швидкості вʼїхав автобус. Сім людей практично опинилися під його колесами. Вони загинули на місці. Не менше постраждали пасажири, 9 з яких також не вдалося врятувати. 

Мер міста Давуд Гюль пояснив, що автобус розбився за 200 метрів до припаркованих автомобілів, але його занесло і він врізався у групу швидкого реагування та медійників

Наша головна прокуратура Нізіпу розпочала необхідне судове розслідування. Справа буде розкрита в усіх аспектах у результаті судового процесу, але це не поверне мертвих", – сказав міністр юстиції Бекір Боздаг. 

Репортер Саїд Ваккас, який став свідком трагедії, не стримав сліз у прямому ефірі. «Ми втратили наших колег, з якими ми працювали ще кілька годин тому. Дуже важко щось пояснити. Це місце схоже на зону бойових дій. Коли ми прибули, перед нами постав жахливий вид. Це дуже погано, ситуація дуже погана. Дуже велика аварія. Серед загиблих – пожежники, медики та двоє наших колег», – сказав репортер. 

Нагадаємо, внаслідок обстрілу окупантами гуртожитку в Салтівському районі Харкові, 17 серпня, загинули 18 осіб.

ІА "Вголос": НОВИНИ