У Туреччині гравці ФК «Минай» побились з футболістами російської команди. Начальник Закарпатської військової адміністрації привітав земляків з перемогою у кулачних боях.

Про це повідомляють телеграм-канали. 

Як стало відомо, українських футболістів поселили в тому ж готелі, що й росіян.  Хоча українці просили адміністрацію готелю не робити цього.  Зі свого боку адміністрація пообіцяла переселити спортсменів країни агресора на наступний день. 

І звісно ж росіяни вирішили відзначити своє підселення..

Бійка розпочалася з того, що один з росіян зневажливо та по хамські розмовляв з персоналом готелю.  

То ж українець став на бік працівниці готелю. Проте мирно вирішити суперечку не вдалося. 

Бійка тривала близько 15-20 хвилин. На цю мить відомо, що персонал та майно готелю не постраждали. Поліцію викликали працівники готелю. 

Згідно з відомостями джерела з «Шинника» у нападника команди Іллі Грузнова підозри на перелом ребер.  Крім того, у півзахисника Дмитра Самойлова підозри на перелом пальця.  Сьогодні гравці пройдуть медобстеження.  

Згодом, як всі розійшлися по номерах п'яні росіяни побилися вже між собою. Працівники готелю викликали поліцію. Трьох росіян закували в кайданки

У підсумку росіян виселили з готелю раніше обіцяного часу.

На цю бійку вже відреагував начальник Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита. 

«Майстер-клас з ведення перемовин з окупантами на міжнародних майданчиках. Вітаю наших земляків, футболістів закарпатського ФК «Минай», з перемогою над рашистським «Шинником» у  кулачних боях, які відбулися вчора в Туреччині. Так тримати, хлопці!», - написав він у своєму телеграмі. 

Читайте також у «Вголосі»: російські літаки порушили повітряний простір НАТО. 

ІА "Вголос": НОВИНИ