Про це пише gazeta.ua.

У фільмі розповідають про відвідувачів музеїв, які створили на території нацистських концтаборів.

До слова, кінофестиваль розпочався 31 серпня в Палаці кіно на італійському острові Лідо. В основній програмі - 20 картин.

За головний приз серед інших змагаються стрічки «Чумацьким шляхом» Еміра Кустуріци, «Прекрасні дні в Аранхуесі» Віма Вендерса та «Рай» Андрія Кончаловського.

Фестиваль відкрили світовою прем'єрою стрічки американського режисера Дем'єна Шазелла «Ла Ла Ленд» про джазового піаніста, який закохується у молоду актрису.

Традиційний фестивальний розпорядок цього року змінили на знак поваги до жертв землетрусу, що стався 24 серпня в центральній Італії.

Набережну перегородили поліцейськими автівками та бетонними блоками, щоб убезпечити глядачів. На ній зазвичай проходять головні кінопокази.

«Цього року у Венеції представлено багато різних за жанрами фільмів. У програмі є вестерн, мелодрама, наукова фантастика і комедія. Фестиваль закриє показ американського фільму «Чудова сімка», це нова версія однойменного фільму 1960 року. У центрі сюжету група ковбоїв, які встають на захист пригнобленого бандитами села», – говорить директор Венеційського кінофестивалю 66-річний Альберто Барбера.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ