Ілюстрації до збірки створила творча майстерня «Аґрафка».

Про це йдеться на офіційній сторінці «Видавництва Старого Лева» у Facebook.

Мар’яна Савка у новій книжці віршів «Оптика Бога» пропонує читачеві зазирнути всередину людської душі, віднаходячи свою власну оптику, якою можна побачити людину з її тривогами і страхами, втратами, болем, пошуками себе, потребою говорити та слухати, а головне – з глибоким прагненням любові.

«Все, що ми бачимо і як ми бачимо, залежить від оптики. Щось ми бачимо очима, щось - крізь окуляри чи у мікроскоп, чи у вічко прицілу, а щось тільки серцем.

Слова мають сенси, які не відразу можливо відчитати розумом. А малюнки Романи Романишин та Андрія Лесіва ховають таємниці, яких не бачить око. Якісь таємниці і знаки все-таки можна  розгадати – якщо взяти червоний фільтр і подивитися через нього на малюнок. Спробуй – і побачиш несподіване», - йдеться у повідомленні.

Мар'яна Савка - письменниця та головна редакторка  і співзасновниця «Видавництва Старого Лева». Поетеса, авторка 18 книг, серед яких і дитячі. Перекладачка, членкиня Асоціації українських письменників та Національної спілки письменників України. Від 2017 року є Послом доброї волі ООН в Україні, з 2018-го — входить до ПЕН-клубу.

Як писав "Вголос", на Книжковому форумі у Львові презентують книгу Олега Сенцова.

ІА "Вголос": НОВИНИ