25 вересня у Львові проведуть перший науковий фестиваль «OL».  «OL» –  розшифровується , як  Open Lab (Відкрита Лабораторія).  Це платформа  для популяризаторів науки і всіх, хто нею цікавиться.

Про це повідомляє прес-служба  ЛМР.

На фестивалі будуть представлені 3 блоки, що покажуть науку з різних сторін. Наука-слово - через лекції та обговорення, наука-емоція – через шоу та розваги, наука-дія – через майстер-класи та експерименти від організацій-учасників.

Олена Павлюк, головна координаторка фестивалю, каже, що  організатори заходу хочуть поєднати практичну та теоретичну частини науки у форматі edutainment: навчання через розваги.

«Ми хочемо вивести науку з андеграунду на широкий загал, створити платформу – місце зустрічі наукового та повсякденного, а ще дати старт розвитку наукової спільноти, доступної і зрозумілої кожній людині»,  - додає кординаторка.

На сторінці фестивалю у соцмережі  ФБ  зазначають , що участь у фестивалі  можуть брати школи, гуртки, факультети та інститути університетів, наукоємні компанії-підприємства, ГО чи будь-які інші організації, які мають що показати на заході.

Щоб взяти участь представники організації мають заповнити реєстраційну форму учасника за посиланням

ІА "Вголос": НОВИНИ