20 березня, орієнтовно о 21:30, у інваліда ІІІ групи Ящишина Остапа Ярославовича стався серцевий напад. Дружина одразу викликала "швидку", оскільки у 2019 році в чоловіка діагностували інфаркт міокарда.

Бригада №6 прибула оперативно та надала усю необхідну допомогу. Медики наполягали на ушпиталенні пана Остапа у стаціонар. Про це заявив у коментарі "Вголосу" його син Ярослав.

Чоловіка привезли у КНП ЛОР "Львівський обласний клінічний лікувально-діагностичний кардіологічний центр". Лікар зі "швидкої" супроводжував його у приймальню. В коридорі до них підійшла жінка в білому халаті та почала кричати на медика, який привів пацієнта.

"Чого ви його сюди привезли, хто вам казав сюди везти, я нікого не буду приймати, попридумували собі, чого не везти на Топольну", - заявила вона. Варто зазначити, що в цей момент в пана Остапа паморочилося в голові та підкошувалися ноги від почутого. Він запитав, чому вона, як з’ясувалося, черговий лікар, так кричить. Лікарка продовжувала запевняти, що їй байдуже та відмовила в госпіталізації.

Чоловік був вимушений покидати медзаклад у домашніх тапочках та верхньому одязі, оскільки нічого зайвого з собою не брав. Остап Ящишин звернувся із заявою до директора закладу Павлика С.С. щодо проведення перевірки за фактом відмови в госпіталізації лікарем Ковальчук Іриною Миколаївною.

ІА "Вголос": НОВИНИ