20 травня, у Винниках пройшов сімейний день. Місцеві та гості свята змогли відвідати майстер-класи та почастуватися українськими стравами.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив президент футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський.

«Насамперед хочеться подякувати нашим воїнам завдяки наполегливій роботі яких ми можемо бачити щасливі дитячі посмішки. Ми звикли відкладати на потім сімейну прогулянку в парку, чи гру із дітьми», - зазначив Козловський.

Винничани та гості свята навіть попри сигнали повітряної тривоги змогли потрапити на майстер-клас з приготування піци, художній майстер-клас та аукціон малюнків від студії «Грант». А також почастувати смачними українськими стравами. 

Ми звикли відкладати на потім сімейну прогулянку в парку, чи гру із дітьми. Війна відкрила нам інший світ, де не варто відкладати щось на завтра. Треба жити життя тут і зараз. Сьогодні на площі було багато діток, які змушені були втікати від війни, і нехай вони далеко від дому, але нам, дорослим, дуже хочеться зберегти для них дитинство і віру у добро, - додає Козловський.

Щира подяка громаді міста Винники за щоденне волонтерство, за організацію дійства. Нам спільно із БФ «Домівка Милосердя» Charitable Foundation «Home of Mercy» було дуже приємно вкотре долучитись.  Це було по-сімейному гарно. Цінуймо кожну мить, - закликав Козловський. 

ІА "Вголос": НОВИНИ