У вівторок, 14 березня, у Львові поховають трьох Героїв, які загинули у боротьбі за Україну.

Попрощаються із Романом Кондраком, Володимиром Раком та Миколою Горошком.

Об 11 годині у Гарнізонному храмі розпочнеться чин похоронів. Миколу Горошка та Володимира Рака поховають на Личаківському кладовищі. А Романа Кондрака у селі Рясне-Руське.

Роман Кондрак народився у Рясне-Руському. Закінчив ліцей Львівської міської ради. Згодом здобув освіту зварювальника та ніс службу на Харківщині. Перебував у зоні АТО упродовж 2014-2015 років.

Став на захист Батьківщини після початку повномасштабного вторгнення рф. Воював на східному напрямку у складі 110-ї ОМБР ім. генерал-хорунжого Марка Безручка.

Загинув 6 березня у віці 43 роки. Вічна пам’ять Герою!

Володимир Рак народився у селі Нова Скварява. Закінчив Новоскварявську школу, потім училище № 33 у Львові. Після навчання ніс службу в 80-й бригаді. Працював у поліції охорони, пізніше виїхав за кордон.

Добровільно став на захист України та приєднався до 125-ї бригади ТрО.

Володимир загинув 31 січня у 29-річному віці. У нього залишилося двоє дітей, мама, брат та дружина. Вічна пам’ять Герою!

Микола Горошко уродженець села Куткір, що на Львівщині. Закінчив ліцей № 94. Згодом займався будівельними роботами.

Добровольцем пішов на фронт та захищав Україну в складі 77-ї окремої аеромобільної бригади. Воював на східному напрямку.

Військовий загинув 8 березня у віці 39 років. У Миколи залишилися двоє доньок, мама, брат, сестра та кохана дівчина. Вічна пам’ять!

ІА "Вголос": НОВИНИ