У вівторок, 17 серпня, у Львові не буде води через планові ремонтні роботи.

Про це інформує пресслужба «Львівводоканалу» на сторінці в соціальних мережах.

У комунальному підприємстві розповіли, що на вулиці Навроцького встановлюватимуть запірну арматуру. Через це з 10 години ранку до 17 години дня в Сихівському районі не буде води.

Без водопостачання залишаться всі будинки на вул. Литвиненка, вул. Сумській, вул. Навроцького, вул. Колодзінського, вул. Рівнинній, вул. Розбіжній, вул. Луганській, вул. Тернопільській, вул. Колійній, вул. Козловського, вул. Райдужній, вул. Кам’янецькій.

До списку потрапили також вул. Рожева, вул. Листопадна, вул. Росиста, вул. Віденська, вул. Бруснична, вул. Вітрякова, вул. Бережанська, вул. Гостинна, вул. Угорська, вул. Ромашкова, вул. Сусідня, вул. Танячкевича, вул. Рахівська, вул. Рядова та проспект Ч. Калини, 2-30 (парна сторона), 1-290 (непарна сторона).

У «Львівводоканалі» додали, що після завершення робіт проводитимуть промивку мережі. Через це якість води може тимчасово погіршитися. Вона матиме забарвлення іржі.

Як писав «Вголос», Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила українців про погіршення погоди у кількох областях, зокрема, на заході України. На території Львівської області 17 серпня очікуються грози, місцями значні дощі, град.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ