[media=98777,98778,98780,98781,98782] 

Як повідомляє «Інформатор», місцеве населення здивувалося, коли виявили на острові Руському у Владивостоку масове поховання, яке з’явилося невідомо звідки і дуже швидко розширилося на доволі значну площу.

Ділянку землі нещодавно розрито, і на ній, на відвалах глини, хаотично розкидано місця поховання, які здалеку нагадують могили.

Місцеву громадськість збентежив факт раптової появи масового поховання неідентифікованих осіб, і справа викликала гучний резонанс у місті. У муніципальному підприємстві «Некрополь» підтвердили причетність до ситуації та пообіцяли «розібратись у ситуації в найближчий час». Однак пояснити, хто ці люди і чому одномоментно з’явився цвинтар із такою кількістю трупів, ніхто не зміг. Масового мору або катастрофи в місті не було, і місцеві активісти припускають, що поховані є найманцями-терористами, які загинули у війні на Донбасі.

Наразі відомо, що місцева влада та правоохоронці чинять на представників ЗМІ та активістів тиск, щоб замовчати цю тему і припинити обговорення в Інтернеті.

ІА "Вголос": НОВИНИ