Про це повідомляє ТАСС.

Згідно з інформацією агентства, були зруйновані 12 квартир, завалилися перекриття та частина зовнішньої стіни третього під'їзду, пошкоджені міжкімнатні перегородки, з будівлі евакуйовано 40 осіб.

Після вибуху в регіоні було введено режим НС.

Представник міжвідомчого оперативного штабу, розгорнутого на місці НП, повідомив, що четверту жертву була знайшли під час нічних пошукових робіт. «Витягнули тіло четвертої жертви НП у Волгограді - це дівчина 1990 року народження», – сказав співрозмовник агентства.

Раніше керівник обласного слідчого управління СК РФ Михайло Музраєв розповів, що встановлені особи двох із трьох загиблих. «Особи двох загиблих встановлені – це працівник Волгоградгазу і мешканка однієї з квартир. Є ще загиблий, особа якого встановлюється», – сказав він.

Вночі з-під завалів витягли третю жертва – літню жінку 1931 року народження, яка проживала в цьому будинку. Пошукові роботи на місці події тривають. Причиною вибуху, за попередніми даними, стало пошкодження газопроводу під час незаконного підключення до водоводу, а роботи виконувала компанія, яка не мала на них дозволу.
 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ