Російські терористи захопили будівлю лікарні у Вовчанську Харківської області й накопичували там штурмові підрозділи. Українські військові знищили медустанову. Внаслідок авіаційного удару було ліквідовано десятки загарбників.

Про це в ефірі телемарафону розповів заступник командира Легіону «Свобода Росії» з військово-цивільної співпраці «Цезар».

За його словами, у будівлі лікарні у Вовчанську перебували кадировці, багато з яких насправді навіть не були етнічними чеченцями. Представник Легіону «Свобода Росії» зазначив, що ці підрозділи найчастіше складаються з військовослужбовців з інших регіонів РФ.

"У результаті авіаційного удару було виведено з ладу десятки кадировців. Це не справжні чеченці, а раби Путіна, які живуть не за своїми законами, не за федеральними законами, а за законами султана Кадирова, якому на годування віддано Чечню. Кадиров сильно розбавляє свої підрозділи, у нього, як правило, на одного етнічного чеченця припадає приблизно десяток військовослужбовців з інших регіонів", – розповів військовий.

Також він наголосив, що російська влада активно продовжує вербувати мешканців РФ до окупаційної армії. При чому багато росіян ідуть на війну проти України добровільно лише заради того, щоб спробувати заробити гроші.

ІА "Вголос": НОВИНИ