Про це повідомляє «ONLINE.UA» з посиланням на Facebook Георгія Шеварднадзе. http://m.online.ua/ukr/news/759170/ "Викрасти менше ніж за 60 секунд. Ось як називається цей пост. Друзі, хочу всіх попередити! На Печерську орудує банда автовикрадачів! Спеціалізуються на машинах марки Lexus. У п’ятницю на вулиці Щорса, 26а, ЖК Skyline, на парковці біля супермаркету приблизно о 17:00 у мене викрали машину Lexus LS. Це вже не перший епізод біля цього будинку з "Лексусами". Шкода машину, а також автомат АКСУ і три пістолети, які сьогодні віз на чистку. Улюблений м’яч мого сина, дитячі іграшки моєї дочки і мого молодшого сина", — написав поліцейський.

"Дивує і злить наступне: на моїй машині номери серій ММ, на рамках напис "МВС Украіни" і на багажнику антена від рації. Уявіть собі, як безкарно сьогодні відчуває себе кримінальний елемент, якщо навіть у співробітників МВС почали викрадати машини! Що буде далі?" — додав Шеварднадзе. Журналіст Костянтин Стогній розкритикував рішення співробітника МВС залишити без нагляду зброю в автомобілі: "Високий чин з МВС виявив недбалість і без належного контролю залишив зброю в машині. Прийшов на стоянку, а машини немає. Разом з "Лексусом" (на чому ж ще їздять співробітники МВС, яким не вистачає зарплати?!) в руках у бандитів виявилася і зброя. На секундочку — автомат і 3 пістолети! Але саме тупе в цьому всьому — це те, що МВДшний чин обурений крадіжкою у "співробітника МВС" машини".

"Я останнім часом, взагалі, щось МВС не зрозумію! Це громадяни повинні скаржитися в поліцію про незаконні дії злочинців. А тут МВДшник скаржиться громадянам! Що б це значило? Це він нам натякає, що в поліції вже нікому шукати його машину? Ну, що ж громадяни, кидайте свої справи — підемо поліцейську машину шукати...", — додав Стогній.

Anton Radchenko: "Уявляю в якій я небезпеці, якщо у МВС можна вкрасти автомат. Не в бою заволодіти зброєю, а просто сперти".

Євгенія Кузнєцова: "Співробітник МВС скаржиться громадськості на розгул злочинності в столиці". Та ні? Напевно, я все-таки щось неправильно зрозуміла? ".

Alexandr Shirokov: "Нехай звернуться в поліцію :-)" Andrei Plekhanov: "Звичайний громадянин повинен мисливську ненарізну рушницю в залізному сейфі зберігати і квартиру охороною обладнати. А цей бойовий арсенал в багажнику купленого на ментовську зарплату Лексусі возить — напевно на стрілку зібрався?!".

ІА "Вголос": НОВИНИ