Сьогодні, 10 листопада, у Яворові зустріли загиблого на Донбасі військового Віталія Павлиська. Так, бійці 24-ої бригади та мешканці Яворова навколішки зустріли автомобіль із труною Героя України.

Про це пише НТА.

Відомо, що 48-річний Віталій Павлисько загинув від ворожих куль окупантів 7 листопада. 

Боронити нашу державу військовий пішов ще у 2015-му році. Він вступив до лав 24-ої механізованої бригади імені Короля Данила.

Мама загиблого Героя досі не може повірити у смерть сина. Жінка розповіла, що під час його останнього візиту додому, вона просила його залишитись.

«Приїхав побув тут і далі кожну ротацію знову він їхав. Казав: «Там хлопці, там треба їх пильнувати за ним. Їх треба остерігати. Він був за людей, за чиїхось дітей», – розповідає про прощання з сином перед поїздкою на фронт Софія Павлисько.

За словами родичів, Віталій Павлисько мав багато планів після завершення служби і хотів приділити якомога більше уваги власній сім’ї. Однак не судилось.

«У нього планів багато було. Завжди от навіть жінка розказувала, як приїжджав у відпустку і вони двоє сиділи і планували, що хочуть зробити, що треба. Людина жила життям своїм, планами, щось хотіла для своєї сім’ї і для своїх діточок», – говорить сестра загиблого воїна Марія.

У Віталія Павлиська  залишилися дружина і двоє дітей – син і донька.

Нагадуємо, вчора під час транспортування тіла загиблого військовослужбовця 24 ОМБр Павлиська Віталія до місця поховання у м. Яворів Львівської області, трагічно помер водій та волонтер.

Під час перевезення тіла загиблого військовослужбовця 24 ОМБр Віталія Павлиська до місця поховання у м. Яворів Львівської області, трагічно помер водій та волонтер гуманітарного проєкту Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ «Евакуація 200» Геннадій Писаренко.

ІА "Вголос": НОВИНИ