Як повідомляє «КП-Екатеринбург», наречена Олександра Юріївна після церемонії одруження з подивом виявила, що в паспорті чоловіка вона стала «Олександром Юрійовичем».

Працівники установи під час урочистої церемонії переплутали жіноче ім'я «Олександра» з чоловічим і випадково видали чоловіка заміж. Казус виявився лише, коли молодята зібралися поїхати в медовий місяць.

«Ми одружилися 28 серпня, – розповідає Олександра. – А знайшли помилку лише, коли одного вечора вирішили просто помилуватися печаткою в паспорті. РАЦС переплутав моє ім'я і вписав чоловікові в графу про дружину «Олександр Юрійович». У підсумку мій чоловік за паспортом виявився заміжнім. Ні ми, ні РАЦС помилку відразу не помітили. Добре, що хоч у свідоцтві про шлюб усе правильно. На щастя, у відпустку ми поїхали за закордонними паспортами, тому проблем із виїздом не виникло».

Сам же Василь до свого заміжжя поставився з обуренням.

«Чоловік погано до цього поставився, – зізнається Олександра. – Сказав: «Добре, що не попросили паспорт на роботі скопіювати. Тому що це – ганьба!».

У РАЦСі запевнили, що за необхідності вони відшкодують витрати і переговорять з паспортним столом. В установі пообіцяли вжити всіх можливих заходів, щоб усунути прикру помилку.

ІА "Вголос": НОВИНИ