У Запоріжжі на будівельному майданчику виявили тіло новонародженого немовляти. Під час огляду території правоохоронці знайшли тіло ще одного малюка.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Запорізької області.

Вчора, 24 жовтня до поліції Запоріжжя надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що біля будівництва у Шевченківському районі між бетонними насипами вона знайшла тільце маленької дитини.

Під час огляду місця події працівники поліції виявили ще одне мертве немовля. Тіла новонароджених направлені на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

«Зараз правоохоронці проводять усі необхідні розшукові заходи, спрямовані на встановлення свідків, очевидців події та особи породіллі. Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого пп. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває», - повідомили у поліції.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов у відповідь на заклики голови російського регіону Чечні Рамзана Кадирова «стерти українські міста з лиця землі» закликав його «йти з України і воювати за незалежність Ічкерії».

ІА "Вголос": НОВИНИ