Відома астрологиня Людмила Халанська розповіла, що очікує Володимира Зеленського у 2021-му році.

Про це вона розказала у коментарі «Вголосу».

«Відразу скажу, що у 2020-му році у нашого президента був дуже поганий гороскоп. Весь рік його переслідували лише негативні аспекти і зовсім не було жодного, як то кажуть, просвіту. У 2021-му році ця ситуація зміниться, але перед тим у Володимира Зеленського буде щось типу екзамену, який президент має скласти на відповідність своїй посаді. Його Сонце буде у з’єднанні із Сатурном, який зараз є транзитним. З’єднання із Сатурном – це завжди перевірка на відповідність людини до того, що він заявляє і декларує. Умовно кажучи, якщо людина хоче бути директором, то вона буде змушена відповісти за свої слова, коли до її Сонця наблизиться Сатурн. Саме така ситуація складеться у Володимира Зеленського наприкінці цієї зими у його натальній карті. Знову ж таки, якщо він складе свій «іспит», то він впорається з усім, якщо ж ні, то є ще один дуже негативний аспект до його Місяця, який може дуже нашкодити здоров’ю президента. Тут йдеться саме про емоції. Тобто, Зеленський може настільки емоційно на щось відреагувати чи відповісти, що це може позначитись на його здоров’ї та організмі в цілому. Такого йому робити не слід, до всього треба підходити по-діловому»,- пояснила Людмила Халанська.

«Друга перевірка чекає Володимира Зеленського восени 2021-го, але вона буде вже не така важка і серйозна, як перша. Вона буде набагато спокійнішою і коротшою. А от навесні та влітку він буде більше часу присвячувати своїм особистим справам. Там взагалі немає аспектів, які б вказували на державну діяльність чи щось подібне. Тут на перший план вийдуть особисті питання і Зеленський цілком буде ними займатись», - додала вона.

Читайте більше інформації у статті «Крах Путіна, «перевірка» Зеленського, кінець війни: відомі астрологи зробили прогноз на 2021-й»

ІА "Вголос": НОВИНИ