У команді кандидата в президенти Володимира Зеленського повідомляють, що жодних кадрових рішень ще не ухвалювали, а інформація , що з'явилась у ЗМІ є лише домислами та припущеннями.

Про це повідомляє прес-служба Зеленського.

«Ці повідомлення ґрунтуються на домислах і припущеннях. Жодних кадрових рішень у команді Володимира Зеленського не ухвалювали. Більш того, вони не будуть кулуарними, бо ж недарма ми запитували українців, кого вони хотіли б бачити на ключових посадах», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі додали, що зараз триває процес аналізу та відбору кандидатур для призначення на державні посади, які перебувають у компетенції президента.

«Кандидатів буде оголошено до голосування у другому турі, як і обіцяв Володимир. Підкреслюємо: лише він і лише в той термін, про який він говорив раніше», - йдеться в повідомленні.

Також у прес-службі пояснили, якими принципами керуються під час відбору кандидатів на посади.

Перш за все, це професійність у сфері компетенції, яка є необхідною для посади, відсутність підозр у діях,пов'язаних з корупцією, відсутність ділових та політичних зв'язків із країною-агресором та готовність добровільно піти у відставку, якщо виникнуть підозри у неналежному використанні влади та перевищенні повноважень.

«Будь-які прогнози щодо персонального складу команди, оприлюднення будь-яких прізвищ у зв’язку з посадами є передчасним», - наголосили у команді Зеленського.

Додамо, що штаб назвав перші 10 рішень Зеленського на посту Президента.

ІА "Вголос": НОВИНИ