Ранок у Києві сьогодні розпочався із повітряної тривоги та ракетних ударів.

На «прильоти» по столиці відреагував радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

На сторінці в соціальних мережах Подоляк заявив, що у кремлі продовжують вдаватися до нових підступних атак. Це триває у той час, поки хтось просить «не принижувати росію».

Варто зазначити, що таку заяву щодо рф зробив французький президент Еммануель Макрон. Свій вислів він пояснив тим, що нібито потрібно зберігати можливість для перемовин та діалогу.

У Володимира Зеленського зазначили, що ракетні удари по Києву мають чітку мету. У путіна хочуть знищити якнайбільше українців.

Подоляк наголосив, що за кожен акт тероризм росія повинна нести жорстку відповідь. Союзники мають виділяти Україні більше зброї та запроваджувати нові санкції проти рф.

Як писав «Вголос», зранку окупанти завдали ракетного удару по Дарницькому та Дніпровському районах столиці. Пролунало орієнтовно п'ять вибухів.

Згодом стало відомо, що московити цілилися по об'єктах «Укрзалізниці». Наразі відомо про одну постраждалу людину, яка перебуває в лікарні.

Додамо, що ворожі ракети у бік Києва випустили з акваторії Каспійського моря. Сили ППО зуміли знищити одну крилату ракету.

ІА "Вголос": НОВИНИ