У наступного президента України Володимира Зеленського спростували чутки про його зустрічі з українськими та іноземними олігархами під час відпочинку в Туреччині.

Про це повідомила його прес-секретар Ірина Побєдоносцева, передає РБК.

«Прес-служба Володимира Зеленського офіційно заявляє, що під час перебування в Туреччині, в місті Бодрум, на короткостроковому відпочинку з сім'єю - дружиною і дітьми - Володимир Зеленський не планував і не проводив ніяких зустрічей і переговорів з представниками будь-яких українських або іноземних політичних сил або органів державної влади », - заявила Побєдоносцева.

«Інформація про ці зустрічі, поширена рядом ЗМІ, є недостовірною», - додала прес-секретар.

Раніше деякі ЗМІ, наближені до Петра Порошенка, повідомили, що в Туреччині Зеленський нібито зустрічався з молдавським політиком і бізнесменом Володимиром Плахотнюком, представниками радника президента Росії Владислава Суркова, який займається питаннями України, депутатом Ради Юрієм Бойком і великими українськими бізнесменами.

Нагадаємо, під час відпочинку новообраного президента Володимира Зеленського у турецькому Бодрумі на закриту територію готелю потрапили журналісти телеканалу «Росія», які збрехали, представившись гостями готелю,  і навіть сфотографувалися із Зеленським, а потім намагалися організувати провокацію.

ІА "Вголос": НОВИНИ