У путіна намагаються виправдати геноцид українців. Війну в нашій державі рашисти називають «вимушеним превентивним заходом» та «запобіжною відсіччю агресії».

Відповідну заяву на сторінці в соціальних мережах зробив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

Подоляк зазначив, що путін заявляє про те, що неспровокований напад на Україну – це лише «запобігання агресії».

Логіка кремля така: росія вирішила масово вбивати українців та розносити міста ракетами, оскільки з боку України нібито коли-небудь могла б бути якась агресія.

Подоляк додав, що аналогічну «стратегію» для пояснення війни обрав і дмитро пєсков. Права рука путіна дуже сильно плуталася в «показах».

Для організації масової різанини в бучі рашистам виявилося достатньо вигадки про те, що рф боїться розширення НАТО та скорочення підлітного часу ракет Альянсу. Згодом пєсков заявив, що вступ Фінляндії до НАТО та розширення прямого кордону на 1,3 тис. кілометрів це не проблема.

У цивілізованому світі все те, що робить росія, називають геноцидом. Верхівка рф продовжує стверджувати, що вбивства цивільних, знищення населених пунктів – це лише…превентивний захід.

У Зеленського додали, що безпосередньої загрози для росії з боку України не було навіть близько. Незважаючи на це, московити вирішили жорстоко вбивати та знищувати українців.

Як писав «Вголос», міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде у вівторок, 17 травня, підписала заявку на вступ країни до Північноатлантичного альянсу.

Раніше ми повідомляли, що у Володимира Зеленського розповіли, коли українські військові будуть готові до активного контрнаступу.

ІА "Вголос": НОВИНИ