У суботу, 28 серпня, на автодорозі біля Винник, що на Львівщині, сталася жахлива аварія.

У дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ-Чоп потрапили вантажівка, евакуатор та дві легкові машини.

На жаль, від отриманих травм в лікарні померла 11-річна дівчинка. Про це інформує пресслужба поліції Львівської області.

ДТП біля автозаправної станції «БРСМ-Нафта» сталася о 11 годині 30 хвилин. Патрульні встановили, що вантажівка «ДАФ» під керуванням 64-річного чоловіка зі Стрийського району зіткнулася з автомобілем «Хонда». Легковиком керував 48-річний тернополянин.

Далі фура виїхала на зустрічну смугу та протаранила «Мерседес Спринтер» і «Міцубіші». За кермом автівок перебували мешканець міста Бурштин та міста Дубляни.

Унаслідок удару в лікарню ушпиталили водіїв та пасажирів «Міцубіші» та «Хонди», серед яких була 11-річна дитина. Від отриманих травм дівчинка з Дублян (пасажирка «Міцубіші») загинула.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил дорожнього руху. Винуватцю аварії загрожує до восьми років позбавлення волі. Наразі обставини ДТП не повідомляють.

Як писав «Вголос», на трасі Київ-Чоп сталася ДТП за участі чотирьох автомобілів. результаті аварії ушпиталили 5 осіб, серед яких дитина.

Нагадаємо, біля Львова водій Volkswagen збив 8-річного хлопчика, дитина в реанімації.

ІА "Вголос": НОВИНИ