У суботу, 6 листопада, у місті Жидачів Стрийського району Львівської області, на території табору для ромів у згоріла однорічна дитина.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Як зазначається, 23-річна мешканка Закарпатської області повідомила поліції, що в Жидачеві на території табору загинув її однорічний син. Її затримали за злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною.

«Як встановили правоохоронці, у саморобному наметі з дерев'яним каркасом, обтягнутим поліетиленовою плівкою, жінка запалила саморобну пічку та пішла набирати воду до озера, залишивши дитину без нагляду. Поки матері не було, намет зайнявся і дитина загинула», - йдеться у повідомленні.

Матір затримали у порядку ст. 208 кримінального процесуального кодексу України. Жінка чекає на обрання запобіжного заходу.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у неділю, 31 жовтня, у Турківському районі Львівської області медичний гелікоптер доставив до лікарні 4-річну дівчину, яка запахала руку в елетросічкарню.

ІА "Вголос": НОВИНИ