За словами спікера, в районі Бахмута зараз досягаються дві головні цілі: ворог не може прорвати оборону і, відповідно, наступати далі, а також щодобово зазнає «просто неймовірних втрат як для армії 21 століття».

Російські окупанти іноді проривалися на околиці Бахмуту на Донеччині. Незважаючи на це, українські захисники щоразу відбивали атаки ворога.

Про це повідомив речник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Черевий в ефірі телемарафону. З його слів, в обороні міста українським військовим допомагає британська бронетехніка.

«Їхні групи іноді проривалися на околиці Бахмута, але вони були вибиті. Зокрема, за допомогою британської бронетехніки», - розповів Черевий.\

Спікер зазначив, що в районі Бахмута зараз досягаються дві головні цілі: ворог не може прорвати оборону і, відповідно, наступати далі, а також щодобово зазнає «просто неймовірних втрат, як для армії 21 століття».

Як писав «Вголос», Служба безпеки викрила керівництво Податкової служби у Львівській області у розкраданні десятків мільйонів державних грошей.

ІА "Вголос": НОВИНИ