Станом на 21:00 11 квітня в Збройних Силах України зареєстровано ще 7 випадків інфікування COVID-19.

Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

Так, захворювання підтверджено у 2 військовослужбовців однієї з військових частин Хмельницького. З 27 березня вони перебували на самоізоляції після контакту з особою, у якої було підтверджено коронавірус.

Також підтверджено захворювання на COVID-19 у 3-х військовослужбовців однієї з військових частин Мелітополя. Вони перебували на самоізоляції з 9 квітня після контакту з хворим військовослужбовцем.

Та 1 військового з Київського гарнізону, що з 6 квітня перебував на самоізоляції після контакту з інфікованим.

Сьогодні надійшли результати їхнього ПЛР тестування, які підтвердили факт захворювання. Наразі стан здоров’я військових задовільний. Вони проходять лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби.

Ще один військовослужбовець Київського гарнізону з 3 квітня знаходився у Національному військово-медичному клінічному центрі “Головний військовий клінічний госпіталь” з попереднім діагнозом «пневмонія». Сьогодні надійшли результати його ПЛР тестування, які підтвердили факт захворювання. Наразі стан його здоров’я задовільний. Він отримує симптоматичне лікування.

Військові, які мали з ними контакти відправлені на самоізоляцію. У разі появи симптомів ГРЗ у них буде взято проби для проведення дослідження щодо можливого захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Нагадаємо, що в ЗСУ зафіксували перший випадок перемоги над смертельним коронавірусом.

ІА "Вголос": НОВИНИ