Київська обласна прокуратура завершила розслідування справи щодо злочинної організації, яка організувала вбивство Аміни Окуєвої і скерувала до суду обвинувачувальний акт.

Про це інформує Офіс Генерального прокурора на своєму офіційному сайті.

Зокрема повідомляється, що порушено кримінальну справу проти організатора та шістьох спільників. Упродовж 2016-2019 рр. вони убивали людей на замовлення.

Серед їхніх жертв зокрема директор ТОВ «Капарол», директор відділу реклами Київського метрополітену, приватний підприємець. Також зловмисники вчинили замах на вбивство адвоката, який захищав інтереси постраждалих підприємців.

Учасники цього злочинного угруповання разом із громадянином Росії організували напад на автомобіль, у якому їхали доброволиця Аміна Окуєва з чоловіком Адамом Осмаєвим. Жінка загинула на місці, а її чоловік отримав важкі травми.

Замовники знаходяться у розшуку.

Якщо доведуть вину всіх причетних до вбивства, то їм можуть присудити довічне ув'язнення.

Нагадаємо, що недавно підозрюваного у вбивстві Аміни Окуєвої Ігоря Редькіна Апеляційний суд відпустив із СІЗО під домашній арешт.

Вбивство Окуєвої, усі деталі:

Аміна Окуєва – чеченський доброволець із батальйону «Київ-2», лейтенант Збройних сил України. Брала участь у Революції Гідності та у війні на Донбасі у складі батальйону «Київ-2».

30 жовтня 2017 року автомобіль, у якому перебувала Аміна Окуєва з чоловіком Адамом Осмаєвим, розстріляли біля селища Глеваха Київської області. Аміна загинула.

Читайте більше новин за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ