Учасники акції протесту «Зупинимо капітуляцію!» прийшли до будинку Зеленського в Києві, де він раніше проживав.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Учасники акції, зокрема і «Національний корпус», спочатку прийшли з протестами під Офісом президента, а згодом попрямували до будинку Зеленського. Протестувальники палили фаєри. На місці також були правоохоронці.

Як заявляє "Нацкорпус«, »ветерани закликали президента припинити репресії проти тих, хто захищав країну на фронті, та відмовитися від капітуляційних домовленостей із ворогом щодо окупованих територій та подачі води в Крим". Після 16.00 акція протесту завершилася.

Крім того, під час зіткнення з мітингувальниками на Банковій постраждали вісім правоохоронців. Як повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, за цим фактом порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, що 14 серпня низка громадських організацій, у тому числі “Національний корпус” влаштували акцію протесту “Зупинимо капітуляцію!”. Учасники протесту зібралися на Майдані Незалежності, а згодом рушили до будівлі Офісу президента. Під час акції сталися сутички між активістами та правоохоронцями. Поліція застосувала сльозогінний газ.

ІА "Вголос": НОВИНИ