Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області.

Уранці 27 жовтня на дорозі біля села Вижняни Золочівського району кінна підвода не розминулася з автомобілем КамАЗ під керуванням 57-річного водія одного із приватних підприємств. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав 47-річний місцевий мешканець, який був на возі. Після надання медичної допомоги лікарі відпустили потерпілого додому.

Ще одна подія за участю гужового транспорту сталася ввечері того ж дня на Бродівщині. У селі Дубина 28-річний львів’янин не впорався з керуванням автомобіля «Опель-Вектра» і врізався в підводу, якою їхали двоє місцевих мешканців віком 20 та 23 роки. Обидва чоловіки отримали черепно-мозкові травми та інші тілесні ушкодження, їх доправили до Бродівської центральної районної лікарні.

За обома фактами ДТП працівники міліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини подій.

ІА "Вголос": НОВИНИ