Полтавська «Ворскла», яка за підсумками минулого чемпіонату з футболу, який команди недограли через початок повномасштабного вторгнення росії в Україну, успішно стартувала у єврокубках у Лізі конференцій.

Перша «домашня» гра полтавчан, яких тепер очолює відомий фахівець Віктор Скрипник, відбулася у шведському Стокгольмі з місцевою командою АІК. Це перша з двох ігор у другій кваліфікації за право грати у групі Ліги конференцій.

Українці двічі на початку гри виходили вперед. Наприкінці першого тайму шведи таки зрівняли рахунок. Але у другому таймі було забито лише один м'яч. Його автором став гравець «Ворскли» Артем Челядін. Причому його гол у «дев'ятку» воріт шведів, навіть, можна сказати, під хрестовину, може стати найкращим голом туру цього етапу відбору.

Втім. подивіться самі цей шедевр, завдяки якому «Ворскла» виграла, принесла Україні бали у таблицю коефіцієнтів і має добрі шанси пройти шведський АІК і потрапити у наступне кого єврокубків. Матч відповідь 28 липня також у Стокгольмі і нашим хлопцям потрібно не програти, або влаштує мінімальна поразка при успішному виконанні одинадцятиметрових.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ