Заступник командира полку «Азов» капітан Святослав Паламар (Калина) звернувся до військово-політичного керівництва та розповів про ситуацію в Маріуполі сьогодні.

Його звернення опублікували на офіційному Telegram-каналі полку «Азов».

«Ця ніч це просто колосальна кількість авіаударів, фосфорних бомб, ракет, арти і всього що може використати варвар проти людства. Для всіх військових слова і дія це одне і теж. Тому нам важко усвідомити чому нам обіцяють та не діють», - сказав він.

Паламар закликав до всеукраїнської єдності й звернувся до світової спільноти.

«А світ я попросив би рішучості. Без жодних зволікань, сумнівів сказати чесно, що ця війна це не про територію, це геноцид. Це знищення народу, який взяв на себе весь удар. І, дякувати Богу, ми вистоїмо заради майбутнього наших та ваших дітей. Я впевнений, що ви зробили все можливе, щоб солдати гарнізону Маріуполь побачили своїх рідних, вилікувались від ран та поховати своїх братів по зброї», - додав капітан.

Крім того, «Калина» також наголосив, що збагнути логіку війни проти України нормальній людині просто неможливо. Заступник командира «Азову» попросив керівництво держави діяти рішуче, аби деблокувати Маріуполь.

«Я закликаю військово-політичне керівництво до рішучих дій по деблокаді чи евакуації всіх тих, хто 64 дні надіється і вірить в Батьківщину. Сьогодні я скажу не Маріуполь — це Україна, а Україна — це Маріуполь», - закликав Паламар.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ