Голова делегації України в ТКГ із врегулювання ситуації на Донбасі та перший президент України Леонід Кравчук заявив, що ніколи не підпише документів, які будуть нести загрозу незалежності країни.

Про це він заявив в інтерв'ю «Апострофу».

"Якщо хтось думає, що можна так зробити, що Україна піде на поступки найважливішим – суверенітетом і територіальною цілісністю або незалежністю – це помилка, так думати не можна. Україна ніколи не піде на поступки і – я кажу про себе – я ніколи не підпишу документа, який міг би загрожувати незалежності України", – заявив Кравчук.

Як писав Вголос:

  • Перший президент України та глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, що сторонам переговорів вдалося зрушили з місця щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.
  • Бойовики спробували заблокувати переговори в Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на сході України, ймовірно, щоб зірвати майбутню зустріч “нормандської четвірки” на рівні зовнішньополітичних радник.
  • Перший президент України та новий очільник української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук заявив, що питання про перенесення переговорів щодо Донбасу з Білорусі не розглядається.

ІА "Вголос": НОВИНИ