Україна продовжує переговори з росією щодо обміну полоненими за формулою «всіх на всіх». Одночасно проводиться робота над окремими обмінами, як це було у випадку із захисниками з «Азовсталі».

Про це повідомив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов під час зустрічі із сім'ями полонених, передає Координаційний штаб.

Він запевнив, що робота над визволенням наших захисників ніколи не зупинялася.

Обмін військовополоненими – процес важкий, болючий, але обмін 21 числа відкриває нові можливості для нас. Усіх, хто повертається, держава забезпечує всім необхідним: від речей першої необхідності, до реабілітації та відновлення", – підкреслив Буданов.

Під час зустрічі обговорювалися питання повернення додому військовослужбовців, прикордонників, морпіхів, розвідників та нацгвардійців. Йшлося також про обмін нонкомбатантів, наприклад, медиків та музикантів оркестру морської піхоти.

Нагадаємо, у селі Бузовому Макарівського району Київської області, яке перебувало в окупації з початку повномасштабного вторгнення в Україну, як і раніше, знаходять тіла мирних жителів. безглуздості кровожерності.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ