Нещодавно у мережі почали бурхливо обговорювати новину про те, що стався «витік секретних документів» про контрнаступ ЗСУ.

Як з’ясувалося, це новий вкид від росії. Окупанти намагаються зірвати український наступ усіма можливими способами.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

За словами Юсова, росія використала дані з відкритих джерел та сфабриковані цифри. Фейки рф необхідні для зриву контрнаступу та уповільнення надання нам допомоги з боку союзників.

У розвідці наголосили, що найбільш «успішні» операції спецслужб росії останні десятиліття проходять у фотошопі. Ворог викривив дані про втрати сторін та додав і так доступну інформацію. Ні для кого не секрет, що Україна просить в союзників танки, боєприпаси та авіацію для пришвидшення звільнення окупованих територій.

Українцям немає чого переживати. Контрнаступ ЗСУ буде. Всі наші плани ворог відчує на полі бою на собі. Зірвати просування українських військових загарбникам не вийде.

Як писав «Вголос», в Чернівцях російськомовний чоловік вдарив військового в обличчя.

Також ми повідомляли, що стало відомо, скільки російських солдатів здалися в полон у березні. Кількість найбільша від початку повномасштабного вторгнення рф.

ІА "Вголос": НОВИНИ