Ще один українець – Мар’ян Квасниця – завершив змагання четвертим.

Український дзюдоїст Давид Хорава у ваговій категорії 66 кілограмів виборов «бронзову» медаль на Паралімпіаді в Ріо-де-Жанейро в Бразилії.

Про це повідомляє Національний паралімпійський комітет України на своїй сторінці у Facebook

«Неймовірний, фантастичний поєдинок! Ми не встигли кліпнути оком, як дзюдоїст Давид Хорава (вагова категорія 66 кг) виборов бронзову медаль! Видно було, як наш Давид розізлився і як яскраво переміг!» – повідомляють у паралімпійському комітеті.

Це вже четверта «бронза» за сьогодні для України.

Буквально одразу після перемоги дзюдоїста Хориви медальну естафету перейняли плавці. Ярослав Семененко на дистанції 100 м на спині став володарем п’ятої «бронзової» медалі.

Шосту «бронзу» в українську паралімпійську скарбничку принесла плавчиня Оксана Хруль на дистанції 100 м на спині, а сьому - Ольга Свідерська, якій не вистачило лише 15 сотих доль секунди до срібної медалі.

У загальнокомандному заліку Україна посідає дев'яте місце.

Нагадаємо, першу «бронзову» медаль на Паралімпіаді здобув Роман Данилюк у штовханні ядра. Другу «бронзу» здобув Руслан Катишев у стрибках в довжину. Дзюдоїстка Юлія Галінська у ваговій категорії до 48 кілограмів завоювала на Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро третю «бронзову» медаль, поступившись німкені Кармен Брюссіг.  

 

ІА "Вголос": НОВИНИ