У Володимира Зеленського відреагували на заяву прессекретаря путіна пєскова про те, що московити планують довгу гібридну війну.

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк наголосив, що держава-терористка не зможе довго продовжувати таку війну.

За словами Подоляка, у росіян немає ресурсів для цього. Країна путіна не зможе перебувати в оточенні ворожих країн тривалий час. У рф нікчемна економіка сировинного типу. Вона залежить від зовнішніх ринків, запозичень, технологічного розвитку інших держав та кредитних ресурсів.

У технологічному плані росія вже давно є відсталою країною. Розвиватися у цьому плані та вкладати гроші у кремлі не зможуть.

На росії звикли розвиватися лише у трудових таборах, адже це країна-колонія, держава злодійського типу. Відповідно, у рф залишається лише один шлях, – вибудувати внутрішній ізоляційний табір з низьким рівнем життя, рабами-людьми та колективістською ідеологією.

Як писав «Вголос», суд ухвалив рішення щодо посадовця Міноборони, який причетний до справи щодо закупівлі продуктів для Збройних сил України за суттєво завищеними цінами.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ