Українцям змінили постачальника газу: замість газзбутів блакитне паливо купують у «Нафтогазу». Постачальник газу змінився, а ось борги потрібно виплачувати «старій» компанії. Також у неї потрібно вимагати повернути переплату.

Як пояснили на офіційній сторінці «Нафтогазу», для повернення переплат необхідно звернутися до свого колишнього постачальника.

«У ситуації, що склалася, ми радимо особисто звернутися до Вашої попередньої газопостачальної компанії з відповідною письмовою заявою. Більш детальну інформацію про процес повернення коштів та переліку необхідних документів зможе надати Ваш попередній постачальник газу. Борги попереднього постачальника не переносяться на іншого», – йдеться в повідомленні.

Клієнти «Нафтогазу» мають змогу отримати знижку у розмірі 1% у тому випадку, якщо сплатять свій рахунок до 15-го числа. При цьому знижку можна використовувати наступного місяця.

«Як отримати знижку за своєчасну оплату? Знижка для всіх клієнтів доступна в кілька кліків. Для цього потрібно сплатити рахунок в особистому кабінеті на my.gas.ua або в чаті GASUA до 15 серпня», – зазначають в компанії.

Якщо у вас виникли питання щодо нарахування пільг/субсидій, слід звернутися до свого управління соціального захисту.

ІА "Вголос": НОВИНИ