Власники ресторану Rizzi у німецькому курортному місті Баден-Баден звільнили співробітника-українця за його відеозвернення до росіян через війну Росії проти України.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook глава МЗС Дмитро Кулеба.

«Одесита Ігоря Голода, який працював в місцевому ресторані Rizzi, звільнили за його відеозвернення до росіян через війну Росії проти України. За наявною інформацією керівництву ресторану, орієнтованого на російськомовне населення Баден-Бадена, не сподобалася правда про тисячі загиблих мирних українських громадян, більше сотні вбитих дітей, десятки вщент зруйнованих міст внаслідок агресії російських військ», - написав Кулеба.

Він заявив, що МЗС України вже забезпечує звільненого українця необхідною консульською допомогою.

«Мій сигнал усім путінферштеєрам - прихильникам Путіна в Німеччині та інших країнах - ви такі ж як пілоти російських літаків, які вбивають українських мирних громадян. За вашої мовчазної згоди або відкритої підтримки вже двадцять сім днів поспіль українські діти ховаються в підвалах від російських бомб. Загинули вже 117 та поранені 155 дітей. Дорослі не можуть поховати своїх близьких через обстріли артилерії. Ви теж несете відповідальність за воєнні злочини російської армії в Маріуполі, Харкові, Сумах, Волновасі, Херсоні та інших куточках України», - написав Кулеба.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ